Vi köper din bil i Uppsala
snabbt, enkelt&
smidigt

Sälj din bil till oss i Uppsala!

Slipp allt strul med att sälja din bil privat, kontakta oss istället för en kostnadsfri icke-bindande värdering! Vi hämtar din bil vart du än är i hela Uppsala län!

Vi köper din bil oavsett skick och du som säljer bilen behöver inte tänka på att köra in den till oss utan vi sköter allt inklusive transport!

Aldrig mer behöver du oroa dig för däcksparkare, prutare och oseriösa bil köpare. När du säljer din bil till oss ser vi alltid till att du och din bil behandlas på bästa sätt! Vi vet hur krångligt det kan bli att sälja sin bil privat, och det här är varför vi finns! Vi hämtar din bil överallt i hela Uppsala!

Tveka inte över att kontakta oss redan idag, vi kommer alltid ut på plats till dig för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig! Vi har lång erfarenhet av bilförsäljning så vi vet hur hur viktigt det är att anpassa sig på ett sätt som blir lättast för våra kunder och det är alltid vårat huvudfokus!

När du väljer att sälja din bil hos oss i Uppsala får du alltid ett schysst pris! Vi hoppas att vi blir det återkommande valet när du vill sälja eller köpa bil! Vi tror på en nära kundrelation och vi brinner för kundservice, därför behöver du inte komma till oss! Vi kommer till dig oavsett vart i Uppsala du befinner dig!

När du väl bestämt dig för att sälja bilen är det en väldigt kort process för att få bilen värderad och slutligen såld!

1. Kontakta oss för att få en kostnadsfri värdering utförd av din bil.

2. Vi undersöker och värderar din bil för att ta fram ett schysst pris!

3. Skriv på kontraktet för att sälja din bil!

4. Utbetalning direkt till din bank!

Lättare än så kan det inte bli! Varför ska det vara svårt att sälja sin bil? Gör det smidigt med oss på Hasses bilcenter! Kontakta oss idag för att sälja din bil oavsett skick i Uppsala!

Vi på Hasses bilcenter vill att det ska vara enkelt för dig att sälja din bil, därför hjälper vi dig hela vägen! Kontakta oss idag för en kostnadsfri och icke-bindande värdering!

Sälj din bil till oss i Uppsala! Vi köper din bil oavsett skick!

Redo att sälja bilen?​

Kontakta oss idag och sälj din bil oavsett skick!
Vi har korta handläggningstider och ger dig alltid ett bra pris när du vill sälja bilen!
Har du frågor eller funderingar så får du gärna kontakta oss!
Oavsett vart du befinner dig kommer vi alltid ut på plats! Sälj din bil med oss så garanterar vi dig en smidig och enkel affär, vi kan bilar och du får alltid en schysst värdering!
Sälja bil i Uppsala